WARIANT I

I WARIANT

 

PRZYSTAWKI I NAPOJE ZIMNE NA STOLE :

 

- bałtycki duet czyli / śledź w śmietanie oraz w aromatycznym oleju z

kolorową cebulką /,

 

- tradycyjna sałatka jarzynowa ,

 

- wigilijna kapusta z grzybami ,

 

- kompot z suszu + woda mineralna,

 

ZUPY DO WYBORU :

 

- grzybowa z makaronem ,

 

- barszczyk czerwony z uszkami,

 

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU :

 

- sola pieczona z pieca podana z ziemniaczkami puree na kompozycji z

duszonych warzyw ,

 

- karp smażony na maśle podany z ziemniaczkami z koprem i surówką z pora ,

 

DESERY NA STOLE :

 

- mix ciasteczek koktajlowych z akcentem świątecznym ,

 

NAPOJE GORĄCE DO WYBORU :

 

- kawa z ekspresu ,

 

- herbata smak w/g życzenia ,

 

KOSZT MENU NA JEDNĄ OSOBĘ - 70 zł.