Szef kuchni Poleca

SZEF KUCHNI POLECA NA WIOSNĘ
THE HEAD CHEF ON SPRING
Zupa chrzanowa podana z jajeczkiem przepiórczym15,00
Horseradish soup served with quail egg 
  
Wiosenna sałatka z kozim serem,łososiem wędzonym i jajkiem przepiórczym podana z musem owocowym26,00
Salad with goat chesse,smoked salmon and quail egg served with fruity mousse 
  
  
  
  
Schab faszerowany białą kiełbasą pod sosem z zielonego pieprzu podany z młodymi ziemniaczkami i mixem sałat38,00
Pork stuffed with white sausage and green pepper sauce served with young potatoes and mix of lettuce 
  
Żeberka miodowo-musztardowe podane z młodymi ziemniaczkami i konfiturą z czerwonej cebuli32,00
Ribs in honey-mustard sauce served with young potatoes and red onion jam 
  
 Brownie z truskawkami16,00
 Brownie with strawberries