SZEF KUCHNI POLECA
THE HEAD CHEF RECOMMEND

 

Chłodnik po warszawsku na upalne dni

Cold soup with egg for hot days

 18,00 zł

 

Kremowa zupa z bobu i szpinaku podana ze śmietanką i grzankami

Cream soup with broad bean, spinach, served with cream and croutons

 18,00 zł

 

Kwiaty cukinii faszerowane ricottą z aromatycznymi ziołami i nutą polskiego miodu

Zucchini flowers stuffed with ricotta and aromatic herb served with a little bit of Polish honey

 27,00 zł

 

Domowe pierogi z bobem, szpinakiem i ricottą podane z oliwą z oliwek i natką pietruszki

Home made dumpling with broad bean, ricotta and spinach served with olive oil

 29,00 zł

 

Makaron tagliatelle podany z bobem, suszonymi pomidorami i kurczakiem

Tagliatelle with broad bean, dried tomatoes and chicken

 39,00 zł

 

Beza z musem malinowym

Meringue cake with raspberry mousse

18,00 zł

 

Lemoniady owocowe arbuz/ananas/cytryna z miętą

Fresh fruits lemonade watermelon/pineapple/lemon&mint

10,00/200 ml
30,00/ 1L

 

Dania rybne

Dania
rybne

Dania warzywne

Dania
warzywne

Słodkie przekąski

Słodkie
Przekąski

Potrawy z grilla

Potrawy
z grilla

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.