SZEF KUCHNI POLECA THE HEAD CHEF RECOMMEND

 

 

 

Na przełamanie pierwszych lodów - Krzeska Ziołowa staropolska nalewka

Old Polish style herbal aperitif Krzeska

40 ml/25,00

 

Rozgrzewający jak płomień w sercu kochanki, aksamitny krem z pomidorów z marynowanymi szyjkami rakowymi i nutą. lubczyku

Tomatoes cream soup with marinated crayfish necks and lovage

19,00 zł

 

Fuzja rozkoszy na zielonej pierzynce z guacamole - tatar z tuńczyka z majonezem sezamowym

Tuna tartare served with guacamole and sesame mayonnaise

39,00 zł

 

Afrodyzjak z morskich głębin czyli przegrzebki w sosie truflowym na czarnym łożu z tagliatelle

Scallops in truffle sauce with black tagliatelle

55,00 zł

 

Pijana gruszka z płonącym czekoladowym chilli i zimną wanilią

Pear in red wine served with chocolate chilli and vanilla ice cream

 18,00 zł

 

Herbatka rozgrzewająca

Tea with fruits

12,00 zł

 

Wino grzane

Hot wine

15,00 zł

 

 

balonik

Dania rybne

Dania
rybne

Dania warzywne

Dania
warzywne

Słodkie przekąski

Słodkie
Przekąski

Potrawy z grilla

Potrawy
z grilla

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.